Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

0702044017 ook voor vragen & hulp
Ervaringen

Goedkope Uitvaart (onderdeel van Uitvaart24) vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

9.2
4.5
162 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 98 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 1221 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2
Beoordeel ons
10
5
Van begin t/'m afscheid, behulpzaam en goed voorbereid!
Heel goed geholpen! Iedereen was oprecht en meelevend. Alles keurig geregeld en uit handen genomen. Vooral met zoveel verdriet, was het heel fijn dat het afscheid naar onze wensen, door deze lieve mensen zo goed was geregeld. Bedankt hiervoor!!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
23-07-2021 N Tuininga, Amsterdam
10
5
Betrouwbaar, snel en meer dan prima verzorgd.
Uitvaart24 heeft voor ons de crematie (pakket eenvoud) meer dan prima verzorgd. Hebben snel een duidelijke offerte ontvangen en de bereikbaarheid is meer dan prima. Wel is het vermelden waard dat het afscheid op een industrieterrein is (om de kosten te drukken), dit was vooraf niet bij ons bekend waardoor we aankomst wel even moesten 'slikken'.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
23-07-2021 Marco, Papendrecht
10
5
Zeer tevreden.
Nadat mijn moeder overleed moest er veel geregeld worden. Op de site van Uitvaart 24 staan de keuze's duidelijk beschreven en kun je de keuze maken uit verschillende draaiboeken. Ook wordt er goed beschreven wat er verzorgt wordt, tegen welke prijs en wat de meer prijzen zijn, heel transparant . Je wordt keurig en vriendelijk te woord gestaan en er wordt ook direct actie ondernomen ( dank je wel Marc).Er wordt goed geluisterd en de mensen die mijn moeder verzorgd hebben, hebben dit ook met rustig en met respect gedaan. Het financiële gedeelte wordt als je dit zelf wilt ook uit handen genomen en keurig afgehandeld. Wij als familie zijn heel tevreden hoe uitvaart 24 de uitvaart begeleid hebben, alles is in rust en vrede verlopen. Dank jullie wel. Fam.de Boer
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
23-07-2021 Sandra, Haarlem
9
4.5
een menselijke en professionele verzorging.
Bij het overlijden van mijn moeder moest ik een vertrouwenspersoon vinden wat mij niet makkelijk leek om dat vanuit België in Nederland te doen zonder enige referentie van kennissen. Ik ben gelukkig bij een menselijke en professionele uitvaartondernemer terecht gekomen. Niet te veel en niet te weinig vragen, juist het goede. Ze kwamen snel met verzorgd en vriendelijk personeel dus ik voelde mij opnieuw op mijn gemak. Keuze mbt de mogelijkheden van crematie werden goed aangeboden zonder opdringerig te zijn. De crematie in Delft liep ook volgens wens en wij konden in alle rust afscheid nemen van mijn moeder. Ik kan hun met een gerust hart aanbevelen
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
22-07-2021 Rick, van der Noordaa
10
5
Uitmuntende laatste zorg.
Ik kan niet bedenken wat er beter zou kunnen en voor mij is dat ongebruikelijk :-) Waar gewenst snel contact, alles is bespreekbaar, nazorg bij gemaakte afspraken, vooraf volledige transparantie en inzicht in kosten, standaard mooie kist, waardige benadering, mooie auto. Helemaal tevreden. Ik prijs Uitvaart24 dus de hemel in. Figuurlijk dan.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
22-07-2021 Mattijs Hellevoort, Landsmeer
8
4
Perfect, snel geregeld
Zerr tevreden met de communicatie en afhandeling
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 4
Deskundigheid 4
22-07-2021 Maarten Kraakman, Culemborg
10
5
Alles zeer waardig en netjes geregeld
Ik kan niet anders zeggen dan dat de uitvaart van mijn moeder super is geregeld. Vanaf het begin tot aan de nazorg is alles naar onze tevredenheid gegaan zoals onze moeder het zou hebben gewild.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
22-07-2021 GOVERT Janssen, Almere
10
5
Stop met zoeken, dit is wat je nodig hebt.
Ik was eerst een beetje sceptisch over de mogelijke kwaliteit van de geleverde diensten door de lage prijs, maar ik heb geen seconde spijt gehad dat ik hiervoor heb gekozen. De medewerkers zijn uiterst behulpzaam en helpen je erg goed in een tijd dat je eigen hoofd met de rouwverwerking bezig is. Overal wordt aan gedacht. Er zijn allerlei opties qua invulling van de dienst. Duidelijke website met alle keuzes die er zijn. We hadden een prachtige uitvaart, makkelijk, snel en simpel geregeld voor een lage prijs. Wat wil een mens nog meer!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
20-07-2021 Heidi, Zaanstad
10
5
Uitstekend!
De uitvaart van onze moeder is helemaal conform onze wensen verlopen en het overleg hierover hebben wij als heel prettig ervaren!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
20-07-2021 Marianne Tideman, Amsterdam
9
4.5
Respectvol, keurig netjes, goede adviezen, bloemen en kaarten service prima
Keurig nette snelle reactie. Veel mogelijkheden bespreekbaar en goede adviezen. Alle begrip voor je eigen wensen. Geen aanzet tot duurdere oplossingen. Eerlijk, netjes, respectvol. Tussen door en na de plechtigheid goede service.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 4
Deskundigheid 4
20-07-2021 Dick, Maarssen

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews